Donatie actie voor boete €7800 Defend

Donatie actie voor boete €7800 Defend

Beste broeders , zusters, vrienden en iedereen die dit leest.  Op 14 Juli ben ik een donatie actie gestart om de strijders van Defend een beetje mee te helpen het leed te verzachten voor wat betreft de collectieve boete die hen is opgelegd  door de rechtbank wegens het beschermen van onze vrijheid tot bewegen . 

Wij hebben hiermee met z'n allen samen als EENHEID , als volk 3200 euro opgehaald (de totale boete is 7800 euro) waarvan er 100 euro specifiek voor een aankomende fakkelactie .  

Iedereen die gedoneerd heeft echt waar diep respect hebben jullie laten zien en DANK JULLIE WEL !!!! Geweldig gedaan. We geven hier met zijn allen een sein af , dat wij achter elke vorm staan die onze vrijheid op 1 heeft staan. 

In het bijzonder wil ik graag een paar mensen benoemen die een heel belangrijke rol hebben ingenomen om mee te helpen deze actie rot een geslaagd eindpunt te brengen. 

Dank je wel Renata Snappie  mijn soulmate die in alles wat ik doe en vica versa 100% energie geeft en 10 dagen lang mee heeft gedeeld .❤

Nicole Hendriks en Radulfr Nidarosson  keiharde strijders en veel gedaan om dit groot te maken.

Ramona de Jong en Kevin Plomp  waanzinnig hoe jullie dit opgepikt hebben .

Chika Chika een zus om trots op te zijn met haar inzet en hart , dank je wel .

Hulp uit onverwachte hoek , was daar ineens Michel Reijinga die mij vroeg of hij mijn actie mocht delen in zijn telegram groep Nederland in Verzet . Michel dank je wel . Je ligt nogal onder vuur af en toe maar je hebt hier wel laten zien dat je karakter hebt en dat word echt gewaardeerd .

Met de  vertegenwoordiger van Defend, Defend Amsterdam  heb ik de afgelopen dagen strak contact onderhouden om deze actie zo transparant mogelijk te laten verlopen. Hierbij is schriftelijk de actie bekrachtigd en is er inzage in alle financiële transacties   

Mochten er nog achteraf donaties gedaan worden dan zal ik uiteraard zorg dragen dat elke euro terrecht komt bij diegenen die daar recht op hebben . 

Nog 1 laatste ding , ik nam dit initiatief met 1 reden...morele.plicht , veren in me reet dat jeukt dus laten we het simpel houden... graag gedaan #1team1taak 🙏

https://tikkie.me/pay/10ou98trslvj867md4mk

Zurück zum Blog